Salam Aidilfitri Daripada DiariSihat.com

diari sihat

Alhamdulillah,hari ni hari ke 5  Syawal disambut di Malaysia. Meriahnya raya kat Malaysia ni, sebulan puasa sebulan juga rayanya.Tahun ni giliran kami beraya di Batu Kurau,Perak. Raya kedua baru bergerak ke Batu Pahat,Johor.Penat tak penat kita redah je !

Performance Drink dan Cinch Tea kan ada
“تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّ وَ مِنْكُمْ
“Taqabballallahu minna wa minkum”.
Maaf Zahir Batin daripada kami sekeluarga

Vitalea Kanak-kanak Shaklee Kembali Ke Pasaran !

multivitamin kanak kanak

Kalau tak silap, hampir dua tahun produk ni ‘hilang’ daripada pasaran. Bukan hilang sebarang hilang, hilang sebab nak upgrade diri. Biasa kan tengok filem….hero/heroin tiba2 hilang, tup2 keluar…makin hensem..makin cun…makin hebat gitu. Lepas tu semua pakat berebut !!!

Lebih kurang jugak lah dengan Vitalea for Childen ni. Sepanjang ke’hilang’an nya, kami pengedar Shaklee biasa mencadangkan meal shakes sebagai ganti multivitamin untuk kanak-kanak.

Tapi, meal shakes ni jadi sedikit kekangan untuk kanak-kanak

  • yang tak suka minum ‘susu’ ….walaupun meal shakes tu sangatlah sedap..perisa vanila..dan ada kanak2 yang boleh ratah macam tu je…selera masing-masing kan
  • ibu bapa yang rasa leceh nak bancuh minuman atau sediakan makanan untuk anak-anak…yang ni tak dapat lah eden nak bantu ..
Jadi, dengan ‘kehadiran semula’ Vitalea for Children ni sangatlah dialu2 kan oleh golongan di atas terutamanya.
vitalea kanak kanak
Antara keistimewaannya pastilah
  • rasa ala2 anggur..mesti budak-budak suka..feeling makan gula2 je
  • hanya perlu hisap/kunyah dan telan
  • seawal umur 2 tahun dan boleh ambil
Lain-lain..kita cerita next entry ok..lebih ilmiah lagi ceritanya !!!
Sementara tu, boleh lah order dulu…bulan ni offer tau !!!
Buy 3 FREE 1 !!!! time ni lah nak ‘menerai’ kan ??

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Vitalea Kanak Kanak Buy 3 FREE 1

Ada tambahan offer lagi nampaknya bulan ni, sempena ‘come back’ Vitalea For Children ke pasaran, Shaklee buat offer baik punya !

Buy 3 FREE 1

multivitamin kanak kanak

InsyaAllah, nanti izan akan update lagi info-info tentang produk baru ni,

Jom beli kawan2..ni pun keperluan anak-anak nak masuk sekolah kan ?

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

diarisihat.com


Selamat tahun baru daripada DiariSihat.com !!!

Terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda kepada kami sepanjang 2014 !!!

Nantikan promo2 hebat sempena tahun baru 2015 !!!!!
Tunggu !!!!!!!!!!!!

Your Trusted SID,


idros 012-2145580

izan 012-2767170

SID 852405


Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2 3 51