Detoks dengan Herb Lax Shaklee


  • Herbalax adalah suplemen yang berfungsi untuk menCUCI usus.
  • Bahasa mudahnya adalah julap.
  • Ia tergolong dalam kategori julap yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi meyingkirkan toksin dari usus.
  • Ia juga membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis. Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salur pencernaan. Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan dengan lebih lancar.


Siapa yang digalakkan untuk mengamalkan Herbalax ? 


Ia sesuai diambil oleh setiap individu tetapi kepada mereka yang mengandung, Izan galakkan untuk dapatkan nasihat daripada doktor dulu.

Golongan berikut amat digalakkan untuk mengamalkan herbalax :
  • pengamal tegar ubat tahan sakit.
  • mereka yang ada masalah pembuangan@perkumuhan kurang lancar@sembelit, 
  • mereka yang banyak jerawat, 
  • pesakit gout
  • mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen.


Berapa banyak perlu diambil ?

Memadai 3-4biji seminggu sekali.  Izan galakkan ambil pada waktu malam dan minum sekurang2nya 1 liter air sebelum  tidur.. Anggaran tindakbalasnya adalah antara 6-8jam selepas itu. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Macam Izan, biasanya selepas 8jam perut akan sedikit memulas tapi tiada gesaan untuk ke tandas dengan cepat. Kita takkan menghadapi masalah cirit dan sebagainya. Namanya pun julap lembut kan? 
Biasanya, bila badan dah buat proses detoksifikasi, usus akan menjadi lebih bersih dan sihat. Penyerapan suplemen akan lebih cepat dan dan berkesan.Seperti yang kita tahu, perut adalah rumah penyakit. Usus pula bolehlah dianggap sebagai bilik dalam rumah penyakit ini. Bila usus sihat, penyakit tak dapatlah nak berumahtangga di sini.Yang tinggal hanyalah rumah yang bersih dan pengambilan suplemen pasti mengindahkan lagi rumah anda ini.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *