Budget Slimming Set B

Kenapa kena ambil tiga2 produk ni ?

Herblax
*utk detoks coz kalau badan penuh dgn toksin,perut bersarang dgn segala mcm lemak ..macam mana suplemen nak diserap dgn optimum..tu yg jadi nya..makan suplemen mcm2..tp tak nampak kesan

Alfalfa
*mild detoks & sumber fiber utk angkut lemak2 keluar daripada badan…bulan ni ada OFFER alfalfa..budget pun jadi ‘slim’ ni..

Lecithin
*fat emulsifier..pastinya main product..bak kata pepatah…kalau tak dipecahkan lemak..manakan dapat kurusnya!hihihi

Lastly…rajin2 lah minum air,
Tanpa air…proses pencucian,pemecahan & pembuangan semua jadi tak lancar

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Alfalfa Complex OFFER Nov’12

Alfalfa atau Medicago Sativa merupakan raja segala tumbuhan dan raja segala herba. Ia mempunyai sitem akar yang panjang, iaitu sedalam 20 – 30 kaki ke dalam tanah. Selain kaya dengan klorofil, ia juga merupakan makanan paling lengkap kerana mempunyai 15 mineral, 10 vitamin, 8 enzim dan juga fiber. Ia juga kaya dengan mikronutrien yang membantu sistem badan berjalan lancar

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...