Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi

Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi

Sebenarnya,izan dah menetap kat Bdr Baru Salak Tinggi ni hampir 5 tahun. Kerja di Bdr Baru Bangi,so setiap hari berulang alik antara dua bandar. Memang tak jadi masalah kalau nak COD di mana2 pun. Waktu lunch ke Putrajaya, balik kerja terus ke Nilai pulak.
Alkisah nya tu lah pasal declare

‘COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang’

Tak pernah bercita2 nak jadi ‘bizwomen’ ni pun. Dari kecik cita2 tu dok berlegar2 daripada doktor,cikgu dan yg seangkatan dengan nya. Senang cerita..makan gaji.
Kalau tgk org berjual sana sini mesti kata
“Takpe lah aku tak minat,jadi tukang beli dah la..malas”

diarisihat.com

Ntah mcm mana bermula,daripada makan sendiri,belikan kawan..last2 saya pun mula berjual.
Sebelum ni pernah juga cuba2 biz..jual baju budak2…untung mmg untung..tp malas nak rotate barang,update selalu.

“Jual vitamin” ni lebih mudah,saya tak bimbang stok berlambak kat umah. Lebih kepada ‘orang tengah’…kebanyakan order saya forward ke Shaklee. Mana2 produk yg ‘hot’ saya standby kalau2 ada yg perlu saya pos sendiri/COD/self pick up. Penghantaran ke seluruh Malaysia, tak kira di mana saya yang penting di mana anda berada. Kalau anda nak beli sendiri di mana2 branch Shaklee yang sah pun boleh. Cuma guna ID saya 852405 untuk SPECIAL PRICE. Jangan lupa hubungi saya lepas tu untuk konsultasi produk. FREE je tau!

Kebanyakan masa saya hanya share di FB & blog. Kongsi pengalaman sendiri dan rakan2 yg lain serta update info produk dari masa ke semasa.

Permintaan sentiasa ada kerana ramai yg mula sedar kepentingan suplemen sebagai pelengkap nutrisi harian kita. Shaklee dah wujud lebih daripada 50 tahun dan bertapak di Malaysia 20tahun yang lalu. So,tak pelik bila ada mak cik2 yg komen.
‘Ada lagi Shaklee ni ye ?’

Setakat ni memang Shaklee tak de la keluar kat tv/radio/papan iklan kat mana2. Shaklee lebih mengutamakan kajian ke atas produk yg dikeluarkan berbanding promosi di media2 utama.

  • Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
  • Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.
shaklee berkesan

Tapi,secara jujurnya saya memang teringin nak tengok iklan Shaklee kat TV!hihihi

Oh ya..selain suplemen Shaklee juga mengeluarkan produk penjagaan kulit & rambut dan penjagaan rumah juga. Secara keseluruhannya, semua produk Shaklee tidak mempunyai parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1,4 dioksana, atau propilena glikol. Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa

Alhamdulillah,hasil usaha ‘sambil2’ ni saya mampu memperolehi bonus bulanan hingga 4 angka. Tahun 2013 ini,insyaAllah lebih lagi. Kita bekerja untuk diri sendiri bukan kerja untuk ‘kaya’ kan org atas@upline kita. Usaha lebih dapat lebih dan begitu juga sebaliknya.Tak mudah nak senang,memang mudah kalau nak susah. Istimewanya bersama Shaklee kerana saya bukan hanya ‘penjual’ tapi saya juga adalah ‘pengguna’.

Kami mempunyai kumpulan sokongan yg sentiasa membantu ahlinya 24jam sehari. Tak perlu meeting2 selalu,kejar customer bagai. Jika anda berminat untuk berkongsi ilmu bersama boleh hubungi saya. Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

New gadget In the house

Alhamdulillah,1st time update blog dgn ‘tangan’ baru saya.Best jugak ye!
Tapi dok tergege2 lagi dgn ‘s pen’ ni sebenarnya.

Banyak lagi nak kena explore.Pelaburan untuk Diarisihat.com yg harus dimanfaatkan sepenuhnya.InsyaAllah

lngin mencuba produk Shaklee?
Email : i_izan@yahoo.com
Sms/whatsapp : 012-2767170.
ID shaklee: 852405
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Shaklee Offer December 2012

Pagi tadi naik berkerut gak muka dapat sms Shaklee
Vita C tak restock lagi…vita E plak out of stock

Tapi..teringat plak sms Shaklee hari Sabtu tu ari..
Iyo lah…bulan ni Shaklee wat offer Shaklee Collagen Powder

Jangan dirindu2 sgt deme dua tu
Sampai masa..baliklah dio..
Acu try test collagen powder plak
Nak anjal,gebu,licin..ada yg rabun pun berkurangan!

*Buy 6 box Collagen Powder
FREE 1 box + FREE Shaklee membership!

*Buy 3 box Collagen Powder
FREE Shaklee membership!

Buy 1 box ????
Boleh maaaaaaaa..blh pm/sms atau email Izan bila2 masa untuk SPECIAL price.

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...