Mengapa masih bertahan ?

Hampir sebulan Izan tak update blog,
Maaf yer semua ..banyak betul kekangan sejak balik daripada Penang bulan lepas.
Tugasan pun masih ada tak siap lagi.
Tambah pula komitmen tempat keje.

Update blog malam ni pun sambil meriba si kecik!hehehe
Patutlah ramai yg berhenti keje untuk fokus kat Shaklee.
Saya ???? Ntah la..masih sayang pada tugas hakiki sekarang..
Esok lusa siapa tau…

Sayang@passion..itulah yg mampu buat kita bertahan di suatu2 tempat.
Begitu juga dengan Shaklee..
Bukan semata2 kerana wang!
Tapi Shaklee banyak mengubah hidup Izan..
Paling seronok..Izan jadi multipersonality
Kadang2 jadi doktor,pharmacist,lactation councelor & selalunya jadi psychologist!

Wal hal..sapalah saya ni kan..
Terima kasih atas kepercayaan anda

Alhamdulillah…Shaklee amat mambantu kocek Izan ber’nyawa’ setiap masa.
Syukur sangat2 atas kurniaan Allah ni. Bab ni lah yg paling sayang kat Shaklee kan?
Seronok betul dapat berkongsi ilmu yg sedikit ni dgn semua.
Tangan pun tidak berkira2 lagi bila berhajat utk  berkongsi nikmat dengan yg memerlukan.
Jauhkan lah ya Allah…Bukan niat membangga diri..tapi syukur Alhamdulillah..gembiranya rasa bila rezeki yang ada dapat dikongsi bersama.

Suatu yg asalnya untuk sambil2…tak sangka banyak membawa perubahan dalam hidup
Memang tak mudah..dan…tak juga susah :))))))

Si kecik atas riba ni mula berbunyi..jumpa lagi ye nanti

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...