Pengedar Sah Shaklee di Putrajaya

Hari ni izan perkenalkan seorang lagi ahli keluarga “Shaklee Hikmah” di Presint 14 dan Presint 15 Putrajaya, Nur Rashidah Binti Nasiron. Biasa izan panggil dia “Shidah'” saja. Sebenarnya dia ni jiran satu jalan kat rumah tapi kerja di Putrajaya. Anak-anak pun bersekolah di Presint 14 Putrajaya. Shidah ni baru berumur 31 tahun dan mempunyai 3 orang cahaya mata. Walaupun bertugas di Jabatan Perangkaan Malaysia, pejabat Shidah terletak di Wisma Minlon, Desa Serdang. Kalau waktu pejabat, sapa-sapa yang berdekatan boleh lah jumpa dia terus di pejabat. Waktu pagi dan petang pula Shidah pergi balik melalui Putrajaya untuk urusan sekolah anak-anak.

Shidah mula menggunakan produk Shaklee ketika waktu berpantang anak yang ketiga. Tujuan asal untuk menambahkan susu badan. Lama kelamaan, suami juga turut mengambil produk Shaklee. 

shaklee putrajaya
No. Tel : 019-2469010

Apa kata Shidah tentang Shaklee ;

Alhamdulillah, misi saya untuk menyusukan anak secara eksklusif selama 6 bulan berjaya dan walaupun anak saya sudah berumur setahun tiga bulan, saya masih mampu menyusukan dengan susu badan. Memang terasa badan segar dan bertenaga walaupun seharian penat bekerja, mengurus anak dan rumahtangga, memerah susu, dan sebagainya.

Setelah setahun menggunakan produk Shaklee baru terbuka hati untuk menjadi ahli. Saya memilih Shaklee kerana ianya mesra alam,semulajadi dan halal.

Matlamat utama saya adalah untuk berkongsi kebaikan produk ini dengan keluarga, rakan dan semua orang supaya semuanya mendapat manfaat seperti apa yang telah saya alami. Selain itu, saya juga mahu menjana pendapatan sampingan manalah tahu suatu hari nanti saya juga dapat mencapai ‘financial freedom’ dan dapat menjadi suri rumah sepenuh masa. 

Anda yang berdekatan bolehlah hubungi Shidah kalau nak dapatkan info atau pembelian produk Shaklee. Salam Hikmahhhhhhh !!!!!

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Pusat Permainan Kanak-kanak di Salak Tinggi

Dah lama sebenarnya nak kongsi cerita pasal tempat ni. Kali ni tak boleh tahan dah bila tengok perkembangan Hadif yang makin baik ! Mula mula datang dulu tak berenggang langsung. Mama pun kena duduk sekali main lego tu. Bila dah kerap datang ,izan dah boleh lepas tangan, nampak confident level dia makin tinggi.

 

Izan dan anak-anak start pergi tempat ni lama dah, dari mula-mula buka rasanya. Biasanya update di Facebook saja share dengan kawan-kawan saja. Dalam 1 bulan, at least 1-2 kali mesti datang. Yang ni tokey dia kena check kat registration book !Anak-anak gelar tempat ni Mini Legoland. Tuan punya tempat ni pun rasanya pernah guna nama ni dulu.

diarisihat
Tengok diorang 3 beradik main…feeling ala2 kat Legoland JB
diairisihat
Ni Faiz…Hadif pun dah berani main lompat-lompat sekarang
diarisihat
Kakak susun tinggi tinggi…datang adik habis semua !

Apa yang bestnya tempat ni ?

SELAMAT
Pusat permainan kanak-kanak ni terletak dalam premis yang tertutup. Lepas kita register anak-  anak, staff akan kunci pintu masuk. So, budak-budak tak lah bebas keluar masuk. Kalau anak-anak kita dah besar dan boleh urus diri sendiri, boleh minta kebenaran untuk tinggalkan anak-anak. Sementara tu, kita bolehlah selesaikan urusan lain macam ke kedai ke…nak ke spa pun sempat !

diarisihat
Mak ayah kalau nak join sekali main pun boleh !
SELESA     
Bila dalam keadaan tertutup, pastinya lebih selesa. Anak-anak tak terdedah kepada cuaca panas dan sebagainya. Maklumlah dengan keadaan cuaca sekarang yang tak menentu, tambah pula dengan jerebu sedikit sebanyak menjejaskan kesihatan anak-anak. Premis ini juga dilengkapi dengan kipas besar berdiri dan dinding untuk peredaran udara yang lebih baik
diarisihat

diarisihat
suka tengok bila Hadif dah confident nak ikut laluan ni
MURAH
Kita perlu bayar RM5 saja untuk 1 jam. Mana nak dapat harga semurah itu kan ?
Boleh main puas-puas tanpa ada sekatan

diarisihat
Boleh baring-baring dalam kolam bola lagi

Untuk mak ayah pun ada disediakan ‘reading corner’. Orang yang suka membaca macam izan memang seronoklah. Kadang-kadang tak sedar anak main dah dekat 2jam sebab mak sendiri khayal membaca. Ada majalah-majalan lama macam Anis,Nur dan sebagainya.

Waktu hujung minggu atau cuti sekolah ada juga kelas sains dan kreatif tapi kami selalu terlepas yang ni sebab tarikh bertembung dengan program lain.

Biasanya izan akan bawak bekal PD untuk anak-anak. Bila dah main memang tak ingat apa…tau-tau mintak PD bila dah dahaga ! Balik tu tak sah kalau tak ke mamak Nija pulak

Jemputlah jamu mata dengan gambar anak-anak bertuah ni.

Lupa plak nak bagitau, pusat permainan ni terletak di lot kedai berdekatan Taman Mawar Fasa 3 BB Salak Tinggi. Kalau dari jalan besar Salak Tinggi ke Jenderam, boleh nampak Pejabat Pendidikan Sepang, lokasi dia kat belakang tu je.

Kalau nak dapat lebih info boleh ke FB Pusat Permainan Kanak-Kanak                                                                                              
Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Shaklee Offer Sept 2014 : Collagen Powder & Meal Shakes

Pertama kali dalam sejarah sejak saya menjadi wakil pengedar Shaklee bermula Mei 2011,
bulan ini Shaklee Malaysia buat  PROMO BERKEMBAR dalam satu bulan !


Collagen Powder – Buy 6 Free 1

Meal Shakes – Buy 3 Free 1.



Kat sini ada cerita Collagen Powder

Kat sini ada cerita Shaklee Meal Shakes

Jangan lepaskan peluang !

More & more  from Shakleeeeeee 🙂

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...