Shaklee Stock Clearance : Alfalfa Complex Dan Lecithin

Shaklee Stock Clearance : Alfalfa Complex Dan Lecithin

Wahhhh !!! seronoknya semua sebab kita kita promosi berganda bulan ini. Promosi ini berlangsung selama dua bulan iaitu sepanjang Februari 2017- Mac 2017.

Beli 1 botol dapat FREE 1 botol lagi !

 

Bila sebut STOCK CLEARANCE mesti semua takut nak beli, takut shaklee jual produk yang dah sampai tarikh lupus @ expired . Bukan begitu ye kawan-kawan semua.

Tarikh lupus untuk lecitihin dan alfalfa complex adalah seperti berikut :

  • Alfalfa Complex – Besar (700biji/ botol) June 2017
  • Alfalfa Complex – Kecil  (300biji/ botol) Ogos 2017
  • Lecithin April 2017

Mengikut pada dos yang dicadangkan Shaklee, digalakkan mengambil 10biji alfalfa sehari manakala 6 biji lecithin untuk sehari.

Oleh itu, jangkaan kegunaan adalah :

  • Alfalfa saiz besar untuk kegunaan 2-3 bulan
  • Alfalfa saiz kecil untuk kegunaan 1 bulan
  • Lecithin untuk kegunaan 1 bulan

Nampaknya tak ada masalah kalau kawan-kawan nak beli promo BELI 1 FREE 1 ni. Sedang elok je orang kata tarikh lupus dan jangkamasa kegunaannya. Satu lagi , promo ni SEMENTARA STOK MASIH ADA saja tau ! Kalau lambat stok habis,tak dapatlah kita nak bantu.

Untuk info lecithin boleh klik sini

Untuk info alfalfa complex boleh klik sini

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Shaklee Offer Februari 2017 : Ostematrix Dan Vitalea For Children

Shaklee Offer Februari 2017 : Ostematrix Dan Vitalea For Children
Promosi pilihan ramai dah kembali lagi !

Ostematrix

  • Buy 6 Free 1
  • Buy 2 bottle at 5% discount

Kalau tanya kat saya pun ostematrix ni sekejap je boleh simpan dalam stok. Orang kata produk laku keras, tua muda lelaki perempuan semua cari ostematrix.

Yang selalu letih-letih, sakit badan ostematrix lah yang dicarinya.
Yang selalu kejang otot cramp, ostematrix lah yang dicarinya.
Yang tak suka minum susu tapi sayang tulang dan gigi, ostematrix lah yag dicarinya.
Sampaikan yang tak lawas buang air besar pun cari ostematrix.

Memang banyak fungsi dan kelebihannya seiring dengan tagline Ostematrix Bukan Sekadar Kalsium

Boleh klik sini untuk lebih info mengenai Ostematrix

 

 

Vitalea For Children 

  • Buy 3 FREE 1

Yang vitalea for children pun tak kurang hebatnya. Multivitamin untuk kanak-kanak ni berperisa ala-ala masam anggur. Multivitamin sangat penting untung kanak-kanak terutama sekali yang memilih makanan atau mudah jatuh sakit. Penting untuk kita memastikan mereka mendapat nutrisi yang lengkap untuk kesihatan yang optimum.

Boleh klik sini untuk lebih info mengenai Vitalea For Children

Ingin mencuba produk Shaklee?
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Salam Tahun Baru 2017

Selamat tahun baru daripada 2017 DiariSihat.com !!!
Terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda kepada kami sepanjang 2011 hingga ke 2016 !!!
Nantikan promo2 hebat sempena tahun baru 2017 !!!!!
Tunggu !!!!!!!!!!!!
Your Trusted SID,
idros 012-2145580
izan 012-2767170
SID 852405

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...