Shaklee di Gunung Stong bersama DiariSihat.com ..Day 3

Akhirnya kita di siri terakhir Shaklee di Gunung Stong bersama DiariSihat.com
Untuk siri 1 anda boleh ke sini
Untuk siri 2 anda boleh ke sini
 

13 April 2014, 5.30am
tersedar dari tidur…terasa nak…alamak……
mana lampu picit aku..? 
ok..pinjam..huh…lega…
semua peserta bangun awal…nak ambik sunrise view

matahari naik gunung stong
aku ambil peralatan perang aku bersama-sama En. Hardi….
siapkan…JOM…
Hasilnya…8 ekor tengas saiz baby…setelah selesai memancing,kami bersiap untuk pulang/turun….siapkan lagi bancuhan air “dadah” ( kata geng badminton aku)..
jom turun…


Perjalanan turun memakan masa 1 jam 30 minit….
berehat, bersihkan diri dan bersiap sedia ke stesen KTMB Dabong.
Jam 9.15 malam kami memulakan perjalanan pulang.badan dah penat…
nak ZzZzZzZz makan 2 biji Ostematrix 1 Vita E dan ZzZzZzZz…
14.4.2014,8.30pagi
Tiba di stesen KTMB kajang….naik bas dan terus ke MPOB…

 

Begitulah perjalanan che abang sayang bersama rakan-rakan dan www.diarisihat.com dari Kajang ke Gunung Stong. Walaupun izan tak ikut sekali dapat juga berkongsi pengalaman dan cerita hasil tulisan che abang.

Harap2 lepas ni che abang tak serik lagi menulis ya 🙂

 

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405

Shaklee Offer August 2013 : Advanced Joint Health Tablet (AJHT)

Bulan ni kita “beraya” dengan  Advanced Joint Health Tablet@JHT pulak ye !

JHT ni pilihan terbaik untuk kesihatan sendi terutama sekali bagi pesakit Rheumatoid arthritis,gout,warga emas & mereka yang aktif bersukan.

Ia menyokong
♥pergerakan,
♥kelenturan sendi dan
♥fungsi sendi yang sihat. 

So,apa tunggu lagi semua ?

Harga pasaran bagi JHT adalah RM124/botol
Harga saya RM**
nak tau kena lah sms/email cepat ye !

Bulan ni saja tau… 

Nak lagi jimat,beli 6 PERCUMA 1
Stok setahun tu !!!

Nak share dengan kekawan pun boleh

Jom hadiahkan untuk ibu ayah & yang tersayang !

Suplemen Untuk Yang aktif Bersukan

Ramai dah kembali aktif setelah hampir 2 bulan berehat..
Bukan mudah nak tingkatkan stamina semula kan ?

Maklumlah..sudah hampir sebulan berpuasa..
Bukan puasa syari’e saja..malah puasa bersukan juga.

 
Kombinasi meal shake & performance drink :
*bantu tingkatkan stamina & kurangkan dehidrasi sewaktu bersukan
*bekalkan nutrien supaya sel badan kembali aktif

Syawal adalah bulan terbaik untuk memulakan pengambilan suplemen setelah sebulan anda detoks secara alami dengan berpuasa.
Jom hidup lebih sihat !

Ingin mencuba produk Shaklee?
Email : i_izan@yahoo.com
Sms/whatsapp : 012-2767170.
ID shaklee: 852405
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...