Iklan Billboard Shaklee Di Seluruh Malaysia

Ingat tak dulu Izan pernah tulis…teringinnya nak lihat iklan Shaklee kat TV..Tambah pula bila balik kampung, selalu Izan & husband berangan…bilalah nak ada billboard Shaklee kat highway ni…macam produk H****L*** tu.

Alhamdulilah..impian kami dah jadi kenyataan. Bermula 15 November 2013 billboard Shaklee telah diletakkan di sepanjang lebuhraya Utara Selatan. Ni yang lagi semangat nak balik kampung sebab kami berdua memang pengguna tegar PLUS highway.

Banyak duit Shaklee sekarang ye..dah boleh pasang billboard tu !
Agak-agak kalau Shaklee ni tak laku boleh ke buat iklan billboard bagai.

So…tak payahlah takut-takut kalau rasa nak join biz Shaklee..takut barang tak laku..takut orang tak mau beli. Banding Izan mula-mula biz Shaklee 2 tahun lepas, memang payah nak cerita dengan orang tentang kebaikan produk ni. Sekarang, sms masuk bukan nak tanya pasal produk lagi, TAPI terus order & buat payment. Info semua di hujung jari.

Tunggu apa lagi, sms/whatsapp Izan sekarang. Keluarga Hikmah di bawah bimbingan Izan sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda. Khidmat sokongan diberikan 24 jam. Yang penting anda NAK! Kalau NAK…apa pun boleh jadi kan ?

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
 ID shaklee: 852405 
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju,Gdex dan Citylink, 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Sungai Merab,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Jenderam,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai dan Sepang

Bagaimana dan apa kelebihan menjadi ahli?

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar :

  • dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun 
  • membuat pembelian melebihi 200 points (anggaran rm650 ke atas) untuk mendapat keahlian percuma. 

Anda cuma perlu :

  • menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau 
  • pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 852405 sebagai sponsor/upline.


Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

1) Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.

2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.

3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.

4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Berminat? Boleh emailkan kepada saya untuk mem bolehkan kami daftarkan dalam kumpulan kami.

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Bagaimana nak jadi ahli Shaklee ?

Ianya boleh dilakukan dengan dua cara iaitu :

1. Membayar pendaftaran sebanyak RM65 dan caj pos untuk member kit ialah RM10 bagi semenanjung dan RM20 untuk Sabah Sarawak, atau
2. Membeli vitamin Shaklee sebanyak minima RM650-680 untuk mendapatkan free membership.
Mudah kan? Anda juga boleh share order dengan kawan atau saudara mara untuk mendapatkan jumlah minima ini.

Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee ?

1. Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

2. Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention.

3. Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.

4. Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.

5. Modal serendah RM65 untuk pendaftaran ahli. [RM75 bagi Sabah Sarawak]

Berminat ? Hubungi saya sekarang !

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Dapatkan Shaklee Pada Harga Istimewa

Seistimewa produknya,pastinya anda boleh dapatkan pada harga yang istimewa juga.
Special Price Sticker Clip Art
Bagaimana caranya ?
  • Kunjungi Shaklee Branch yang berhampiran
  • Gunakan ID Izan : 852405 dan anda layak mendapatkan diskaun harga hingga 15-20% bagi mana2 produk Shaklee
  • Jangan lupa hubungi Izan untuk konsultasi PERCUMA pula tau !

Senarai Branch Shaklee di seluruh Malaysia:-

♥ Shaklee HQ : JA-3A-02, Empire Tower, Empire Subang, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor.
(No Tel: 03-5622 3188)

♥ KL Branch : 31 Jalan 2A/27A Section 1 Wangsa maju Setapak, KL.
(No Tel : 03-41426442)

♥ Penang Branch : A-2 Jalan Todak Pusat Bandaraya Seberang Jaya, Perai.
(No Tel : 04-3974325)

♥ Ipoh Branch : 32 Medan Istana 1 Bandar Ipoh Raya, Ipoh.
(No Tel : 05-2418260)

♥ Johor Bahru Branch : 14 Jalan Molek 1/10 Taman Molek, JB.
(No Tel : 07-3525188)

♥ Kota Bharu Branch : 319 Section 25 Bandar Kora Bharu Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu.
(No Tel : 09-7478688)

♥ Kota Kinabalu Branch : Lot 7, Ground Floor Wisma Damai jalan Damai Luyang Kota Kinabalu.
(No Tel : 088-272087)

Dapatkan khidmat nasihat PERCUMA dan rangkaian produk kesihatan, kecantikan dan penjagaan rumah yang ternyata SELAMAT, BERKESAN dan MESRA ALAM pada harga ISTIMEWA.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Harga Produk Shaklee

 

Berkuat-kuasa 1 January 2012, Shaklee (M) TIDAK lagi membenarkan mana-mana Distributor Shaklee untuk MEMPAMERKAN SEBARANG HARGA pasaran/promosi di website atau di laman sosial termasuklah facebook.

Sekiranya anda ingin mendapatkan HARGA TERBAIK DAN ISTIMEWA dari kami, anda boleh dapatkannya melalui:

  1. PM admin page ini (klik button message di sebelah kanan atas page ini ) http://www.facebook.com/diarisihat
  2. PM Norizan Ali (owner). Sila add friend terlebih dahulu yer (http://www.facebook.com/norizan.ali)
  3. Emailkan ke i_izan@yahoo.com
  4. Sms/WhatsApp ke 012-2767170

Hanya yang terbaik untuk anda !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2