Shaklee Home Office Pindah Premis Baru

Alhamdulillah, bermula 25 Ogos 2014,ibu pejabat Shaklee Malaysia akan berpindah ke premis baru di The Pinnacle, Bandar Sunway. Dengar khabar di tempat baru ini, ruangnya lebih luas dan selesa. Selaras dengan perkembangan Shaklee yang makin pesat di Malaysia, keselesaan dan kemudahan pastinya bertambah baik kan ?

Untuk anda yang biasa ke Shaklee Home Office di Empire Subang ‘alert’ ok !!!!

Shaklee Home Office

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
Sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
Email : diarisihat@gmail.com

Orang kata saya ‘Superwoman’

Macam mana nak mula ya..lama sudah tak update blog ni. Alhamdulillah, semalam last paper Izan untuk mid term USM tahun ni. Target ada 2 tahun lagi untuk tamatkan pengajiaan. Dalam sebulan ni memang agak jarang update blog dan FB. Banyak masa dihabiskan untuk menyiapkan tugasan di tempat kerja sebelum ‘cuti panjang’ di USM.

Posing dulu sebelum buat lab

Bagi yang tak tau, Izan ni kerja makan gaji dengan kerajaan..gred 17 sahaja. Sambil2 tu buat biz Shaklee dan sambung belajar secara part time di USM. Ada kawan2 kata saya ‘superwoman’ tapi tidaklah begitu sebenarnya.

Cuti2 Langkawi 2013 hasil tabungan bonus Shaklee

Saya agak beruntung kerana dikelilingi rakan2 dan keluarga yang sentiasa menyokong setiap apa yang saya buat. Bayangkan selama 3 minggu saya tinggalkan keluarga untuk kursus intensif di Penang, suami yang uruskan semua. Daripada makan, pakai anak dan segala2 nya suami yang uruskan. Urusan COD Shaklee di kawasan rumah dan tempat kerja pun suami buat.

Ini kawan2 di unit saya, ada yang tak ada dalam gambar

Pegawai atasan pula sangat memahami, tak pernah sekali pun dia call tanya pasal kerja masa saya di USM. Saya sendiri…sehabis daya cuba menyiapkan kerja2 yang tak pernah habis sebelum datang ke USM. Takut nanti akan menyusahkan kawan2 yang banyak membantu selama ini. Sekurang2nya janganlah pemergian saya jadi bebanan pada mereka. Sikit2 tak pe kan!hihihi

Group sharing Hikmah, Lovelies & Muslimah

Biz Shaklee pula sangat mudah. Semua urusan di hujung jari, Daripada konsultasi, order hinggalah penghantaran. Sebab tu saya masih bertahan walaupun telah hampir 3tahun dalam biz ini. Daripada makan sendiri…beli untuk kawan2 hinggalah kepada biz online dan offline yang lebih serius. Rezeki sentiasa ada walaupun dah bertingkek2 pengedar di Malaysia ni

group seminar euphoria..yang ni gambar lama, tak jumpa yang baru

Saya juga sedang membina empayar Shaklee sendiri bersama2 rakan di kumpulan kecil kami “Hikmah’.
Alhamdulillah, group semakin berkembang dan kami sentiasa mengalu2kan lebih ramai lagi menyertai kami.Tak perlu menghadiri kelas yang berkala. Sesekali bila kita buat seminar bolehlah join untuk refresh dan kongsi cerita mereka yang dah berjaya. Kita pun lebih semangat nak usaha…takkan nak tengok orang saja berjaya kan ?

Sokongan berterusan sentiasa on line…tak kira lah sms/whatsapp atau FB..24 jam siang malam pagi petang. Ambillah peluang ni..dulu saya pun tak sangka boleh terjebak..Alhamdulillah terjebak yang berfaedah..hidup untuk memberi menerima dan berkongsi. Seronok tau !

ok..sambung lain lain…cau cin cau

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405

Bagaimana dan Apa Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee ?

[ Shaklee MEMBERSHIP ]
Sertai kami dan anda layak untuk mendapatkan produk-produk Shaklee pada harga ahli  *
Jana pendapatan hingga 6 angka secara part time atau full time *
[ KELEBIHAN DAFTAR AHLI ]
# Berpeluang membeli produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)
# Berpeluang membeli produk sambil mengumpul mata dan ditukarkan kepada BONUS TUNAI pada setiap bulan
# Berpeluang mendapatkan harga yang LEBIH MURAH bagi produk promosi Shaklee yang terpilih pada setiap bulan
# Berpeluang mendapatkan konsultasi tentang produk serta kaedah penggunaan dan pengambilannya secara berterusan dalam group tertutup
# Penghantaran order pelanggan diuruskan oleh Shaklee, anda hanya perlu masukkan data order pelanggan ke dalam sistem online Shaklee
# Shaklee menawarkan CASH (bonus & insentif), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian antarabangsa bertaraf lima bintang serta peluang mengerjakan umrah untuk Muslim)
# Bisnes yang sangat fleksible dengan sistem online Shaklee (Anytime & Anywhere)
[ KELEBIHAN DAFTAR AHLI dengan DiariSihat.com ] 
# Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee di seluruh Malaysia
# Anda akan diberikan training & coaching secara online dalam group tertutup FB & Whatsapp
# Anda akan diajar segala ilmu dari mentor iaitu marketing online, marketing plan, tips berjaya dalam bisness shaklee, pengetahuan tentang produk serta banyak lagi
# Support group 24 jam
# Kelas / Program berkala. Dibenarkan membawa anak-anak bersama

MORE INFO: www.diarisihat.com

UNTUK JOIN AHLI SHAKLEE !!!!!!!!!!
* SMS/WHATSAPP: izan 012-2767170
* EMAIL: i_izan@yahoo.com
* SHAKLEE ID : 852405

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 

Iklan Billboard Shaklee Di Seluruh Malaysia

Ingat tak dulu Izan pernah tulis…teringinnya nak lihat iklan Shaklee kat TV..Tambah pula bila balik kampung, selalu Izan & husband berangan…bilalah nak ada billboard Shaklee kat highway ni…macam produk H****L*** tu.

Alhamdulilah..impian kami dah jadi kenyataan. Bermula 15 November 2013 billboard Shaklee telah diletakkan di sepanjang lebuhraya Utara Selatan. Ni yang lagi semangat nak balik kampung sebab kami berdua memang pengguna tegar PLUS highway.

Banyak duit Shaklee sekarang ye..dah boleh pasang billboard tu !
Agak-agak kalau Shaklee ni tak laku boleh ke buat iklan billboard bagai.

So…tak payahlah takut-takut kalau rasa nak join biz Shaklee..takut barang tak laku..takut orang tak mau beli. Banding Izan mula-mula biz Shaklee 2 tahun lepas, memang payah nak cerita dengan orang tentang kebaikan produk ni. Sekarang, sms masuk bukan nak tanya pasal produk lagi, TAPI terus order & buat payment. Info semua di hujung jari.

Tunggu apa lagi, sms/whatsapp Izan sekarang. Keluarga Hikmah di bawah bimbingan Izan sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda. Khidmat sokongan diberikan 24 jam. Yang penting anda NAK! Kalau NAK…apa pun boleh jadi kan ?

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
 ID shaklee: 852405 
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju,Gdex dan Citylink, 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Sungai Merab,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Jenderam,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai dan Sepang

Bagaimana nak jadi ahli Shaklee ?

Ianya boleh dilakukan dengan dua cara iaitu :

1. Membayar pendaftaran sebanyak RM65 dan caj pos untuk member kit ialah RM10 bagi semenanjung dan RM20 untuk Sabah Sarawak, atau
2. Membeli vitamin Shaklee sebanyak minima RM650-680 untuk mendapatkan free membership.
Mudah kan? Anda juga boleh share order dengan kawan atau saudara mara untuk mendapatkan jumlah minima ini.

Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee ?

1. Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

2. Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention.

3. Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.

4. Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.

5. Modal serendah RM65 untuk pendaftaran ahli. [RM75 bagi Sabah Sarawak]

Berminat ? Hubungi saya sekarang !

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2