Bagaimana dan Apa Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee ?

[ Shaklee MEMBERSHIP ]
Sertai kami dan anda layak untuk mendapatkan produk-produk Shaklee pada harga ahli  *
Jana pendapatan hingga 6 angka secara part time atau full time *
[ KELEBIHAN DAFTAR AHLI ]
# Berpeluang membeli produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)
# Berpeluang membeli produk sambil mengumpul mata dan ditukarkan kepada BONUS TUNAI pada setiap bulan
# Berpeluang mendapatkan harga yang LEBIH MURAH bagi produk promosi Shaklee yang terpilih pada setiap bulan
# Berpeluang mendapatkan konsultasi tentang produk serta kaedah penggunaan dan pengambilannya secara berterusan dalam group tertutup
# Penghantaran order pelanggan diuruskan oleh Shaklee, anda hanya perlu masukkan data order pelanggan ke dalam sistem online Shaklee
# Shaklee menawarkan CASH (bonus & insentif), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian antarabangsa bertaraf lima bintang serta peluang mengerjakan umrah untuk Muslim)
# Bisnes yang sangat fleksible dengan sistem online Shaklee (Anytime & Anywhere)
[ KELEBIHAN DAFTAR AHLI dengan DiariSihat.com ] 
# Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee di seluruh Malaysia
# Anda akan diberikan training & coaching secara online dalam group tertutup FB & Whatsapp
# Anda akan diajar segala ilmu dari mentor iaitu marketing online, marketing plan, tips berjaya dalam bisness shaklee, pengetahuan tentang produk serta banyak lagi
# Support group 24 jam
# Kelas / Program berkala. Dibenarkan membawa anak-anak bersama

MORE INFO: www.diarisihat.com

UNTUK JOIN AHLI SHAKLEE !!!!!!!!!!
* SMS/WHATSAPP: izan 012-2767170
* EMAIL: i_izan@yahoo.com
* SHAKLEE ID : 852405

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 

Mengapa masih bertahan ?

Hampir sebulan Izan tak update blog,
Maaf yer semua ..banyak betul kekangan sejak balik daripada Penang bulan lepas.
Tugasan pun masih ada tak siap lagi.
Tambah pula komitmen tempat keje.

Update blog malam ni pun sambil meriba si kecik!hehehe
Patutlah ramai yg berhenti keje untuk fokus kat Shaklee.
Saya ???? Ntah la..masih sayang pada tugas hakiki sekarang..
Esok lusa siapa tau…

Sayang@passion..itulah yg mampu buat kita bertahan di suatu2 tempat.
Begitu juga dengan Shaklee..
Bukan semata2 kerana wang!
Tapi Shaklee banyak mengubah hidup Izan..
Paling seronok..Izan jadi multipersonality
Kadang2 jadi doktor,pharmacist,lactation councelor & selalunya jadi psychologist!

Wal hal..sapalah saya ni kan..
Terima kasih atas kepercayaan anda

Alhamdulillah…Shaklee amat mambantu kocek Izan ber’nyawa’ setiap masa.
Syukur sangat2 atas kurniaan Allah ni. Bab ni lah yg paling sayang kat Shaklee kan?
Seronok betul dapat berkongsi ilmu yg sedikit ni dgn semua.
Tangan pun tidak berkira2 lagi bila berhajat utk  berkongsi nikmat dengan yg memerlukan.
Jauhkan lah ya Allah…Bukan niat membangga diri..tapi syukur Alhamdulillah..gembiranya rasa bila rezeki yang ada dapat dikongsi bersama.

Suatu yg asalnya untuk sambil2…tak sangka banyak membawa perubahan dalam hidup
Memang tak mudah..dan…tak juga susah :))))))

Si kecik atas riba ni mula berbunyi..jumpa lagi ye nanti

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi

Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi

Sebenarnya,izan dah menetap kat Bdr Baru Salak Tinggi ni hampir 5 tahun. Kerja di Bdr Baru Bangi,so setiap hari berulang alik antara dua bandar. Memang tak jadi masalah kalau nak COD di mana2 pun. Waktu lunch ke Putrajaya, balik kerja terus ke Nilai pulak.
Alkisah nya tu lah pasal declare

‘COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang’

Tak pernah bercita2 nak jadi ‘bizwomen’ ni pun. Dari kecik cita2 tu dok berlegar2 daripada doktor,cikgu dan yg seangkatan dengan nya. Senang cerita..makan gaji.
Kalau tgk org berjual sana sini mesti kata
“Takpe lah aku tak minat,jadi tukang beli dah la..malas”

diarisihat.com

Ntah mcm mana bermula,daripada makan sendiri,belikan kawan..last2 saya pun mula berjual.
Sebelum ni pernah juga cuba2 biz..jual baju budak2…untung mmg untung..tp malas nak rotate barang,update selalu.

“Jual vitamin” ni lebih mudah,saya tak bimbang stok berlambak kat umah. Lebih kepada ‘orang tengah’…kebanyakan order saya forward ke Shaklee. Mana2 produk yg ‘hot’ saya standby kalau2 ada yg perlu saya pos sendiri/COD/self pick up. Penghantaran ke seluruh Malaysia, tak kira di mana saya yang penting di mana anda berada. Kalau anda nak beli sendiri di mana2 branch Shaklee yang sah pun boleh. Cuma guna ID saya 852405 untuk SPECIAL PRICE. Jangan lupa hubungi saya lepas tu untuk konsultasi produk. FREE je tau!

Kebanyakan masa saya hanya share di FB & blog. Kongsi pengalaman sendiri dan rakan2 yg lain serta update info produk dari masa ke semasa.

Permintaan sentiasa ada kerana ramai yg mula sedar kepentingan suplemen sebagai pelengkap nutrisi harian kita. Shaklee dah wujud lebih daripada 50 tahun dan bertapak di Malaysia 20tahun yang lalu. So,tak pelik bila ada mak cik2 yg komen.
‘Ada lagi Shaklee ni ye ?’

Setakat ni memang Shaklee tak de la keluar kat tv/radio/papan iklan kat mana2. Shaklee lebih mengutamakan kajian ke atas produk yg dikeluarkan berbanding promosi di media2 utama.

  • Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
  • Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.
shaklee berkesan

Tapi,secara jujurnya saya memang teringin nak tengok iklan Shaklee kat TV!hihihi

Oh ya..selain suplemen Shaklee juga mengeluarkan produk penjagaan kulit & rambut dan penjagaan rumah juga. Secara keseluruhannya, semua produk Shaklee tidak mempunyai parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1,4 dioksana, atau propilena glikol. Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa

Alhamdulillah,hasil usaha ‘sambil2’ ni saya mampu memperolehi bonus bulanan hingga 4 angka. Tahun 2013 ini,insyaAllah lebih lagi. Kita bekerja untuk diri sendiri bukan kerja untuk ‘kaya’ kan org atas@upline kita. Usaha lebih dapat lebih dan begitu juga sebaliknya.Tak mudah nak senang,memang mudah kalau nak susah. Istimewanya bersama Shaklee kerana saya bukan hanya ‘penjual’ tapi saya juga adalah ‘pengguna’.

Kami mempunyai kumpulan sokongan yg sentiasa membantu ahlinya 24jam sehari. Tak perlu meeting2 selalu,kejar customer bagai. Jika anda berminat untuk berkongsi ilmu bersama boleh hubungi saya. Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Bagaimana dan apa kelebihan menjadi ahli?

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar :

  • dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun 
  • membuat pembelian melebihi 200 points (anggaran rm650 ke atas) untuk mendapat keahlian percuma. 

Anda cuma perlu :

  • menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau 
  • pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 852405 sebagai sponsor/upline.


Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

1) Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.

2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.

3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.

4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Berminat? Boleh emailkan kepada saya untuk mem bolehkan kami daftarkan dalam kumpulan kami.

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Kenapa vitamin tiada kesan pada saya ?

Ada segelintir kumpulan pengamal vitamin yang merasakan tidak mendapat apa-apa manfaat dari pengambilan vitamin atau supplement mereka disebabkan oleh beberapa faktor :

1. Pengambilan air kosong dipandang remeh.
Ramai yang ada masalah untuk amalkan minum air masak kosong dan lebih suka yang bewarna dan berperisa. Air yang manis boleh meningkatkan kepekatan darah serta menyebabkan kegemukan.
Kita disarankan mengamalkan banyak minum air masak apabila mengamalkan pengambilan vitamin supaya penyerapan vitamin oleh tubuh berlaku dengan lebih baik.

2. Elakkan makan vitamin secara banyak sekaligus pada satu masa.
Apabila kita makan semua vitamin secara sekaligus, ini meningkatkan kepekatan darah kita hanya pada masa-masa tertentu. Ramai yang suka amalkan ini apabila waktu hendak tidur sedangkan pada masa selepas itu kita akan kurang minum air. Maka cuba agih-agihkan pengambilan vitamin anda mengikut kesesuaian dan keperluan anda agar kepekatan darah tidak meningkat secara mendadak pada satu satu masa. Ini juga membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani pada satu satu masa tertentu sahaja.

3. Elakkan pengambilan vitamin bersama ubat.
Sekiranya anda dalam pemantauan doktor atas masalah kesihatan, elakkan mengambil ubat secara serentak dengan pengambilan vitamin kerana ini hanya akan menyebabkan darah bercelaru dan tidak dapat menyerap vitamin dengan baik. Cuba sediakan jadual, sekiranya selepas makan pagi anda mengambil ubat doktor maka anda boleh amalkan vitamin pada waktu tengahari atau malam. Namun sekiranya anda perlu makan ubat secara berturutan, pagi dan petang, maka amalkan vitamin selepas 1-2 jam selepas pengambilan ubat doktor.

4. Kurangkan pengambilan kafien dalam diet harian.
Tahukah anda pengambilan kafien boleh merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan? Maka pengambilan minum yang berkafien yang tinggi secara berterusan boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. Maka kita tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan vitamin rosak disebabkan pengambilan kafien secara berterusan.

5. Pantang larang makan vitamin.
Tahukah anda pengambilan multivitamin yang lengkap dengan zat besi tidak boleh diambil bersama air susu? Ini kerana ia akan mengganggu penyerapan zat besi itu sendiri. Tahukah anda vitamin E tidak boleh diambil bersama alfalfa kerana alfalfa boleh mengganggu penyerapan vitamin E oleh tubuh badan manusia. Ada beberapa lagi yang perlu kita ketahui seperti pengambilan Alfalfa tidak disarankan untuk ibu mengandung kerana boleh mengakibatkan risiko keguguran di awal kehamilan.

credit : Anakkuwira.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease  
Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com/sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2 3 4