Ya…Shaklee adalah MLM

Jangankan orang lain..Izan sendiri tak suka MLM. Nak kena pergi seminar sana sini..cari downline..
follow upline..usung beg ke hulu ke hilir nak jual barang.
Tapi,akhirnya terperangkap juga aku dengan MLM!
Ya..Shaklee adalah MLM. Nama panjangnya Multi Level Marketing.

 Tapi Izan seronok dengan Shaklee sebab :

  • Tak perlu pergi seminar sana sini. Semuanya secara online.Upline bimbing Izan tentang produk & marketing. Dalam masa yang sama Izan sendiri amalkan Shaklee. So..benda tu lebih dekat dengan kita. Bukan join Shaklee semata-mata nak cari duit. Tapi, yang penting untuk kesihatan sendiri. Tidak dinafikan..Shaklee juga mengadakan kelas tertutup pada waktu mlm & hujung minggu. Tetapi, bersama group Euphoria, tiada paksaan untuk Izan hadir. Izan bebas untuk mengatur waktu sendiri.
  • Tak payah susah2 cari downline. Hasil dapat dari usaha sendiri. Usaha lebih dapat lebih. Bukan makan HASIL ORANG saja yer! Alhamdulillah. hampir setahun izan buat biz Shaklee…berjaya juga mencapai bonus hingga 3 angka sebulan. Memang tak banyak mana…Tapi,siapa nak bagi duit temgah2 bulan kan? Izan pun cuma buat secara part time & ada tugas hakiki 8am-5pm yang perlu diutamakan. Keluarga masih no.1. setiap hari masih perlu masak,kemas & uruskan rumahtangga.
  • Shaklee MLM yang adil. Once kita sampai satu level, kita blh break dgn upline. So, tak wujud cerita org atas goyang kaki…org bawah mcm nak mati!hihihi…Semuanya atas usaha kita.
  • Tak perlu simpan stock banyak. secara mudahnya, Izan cuma jadi orang tengah. ..Customer order dengan Izan-Izan proceed ke Shaklee-Shaklee pos pada customer.Mudah kan? Dah lama2 join..baru Izan mula stand by sikit2 produk2 HOT kat rumah. So,kalau ada yang nak C.O.D tak perlu tunggu lama. Sebenarnya, kalau tunggu pun tak lama mana..anggaran 1-3 hari saja.Kalu untuk bandar2 utama, order hari ni..esok dah sampai!

Kalau kawan2 berminat nak tau lebih lanjut,boleh hubungi Izan. Biz ini boleh bermula dari modal serendah RM0 dengan syarat kita sendiri telah mengamalkannya dan sedar manfaat produk ini. Yang penting bukan untung yang dikejar tapi manfaat kesihatan yang dicari.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease  

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Selamat Hari Lahir Izan

Alhamdulillah…
Hari ni genap 33tahun usia.
Biarlah orang kata ia cuma nombor,tapi,nombor itulah yang sentiasa mengejar dan tak mampu ditinggalkan. Tak sangka masih ramai yang mengingati tarikh itu.
Terima kasih tentunya pada ‘cik muka buku’ yang tolong ingatkan kawan2 tarikh besday Izan!hehehe

Banyak yang berubah sepanjang 33tahun.
Pastinya status makin upgrade. Sekarang, Izan dah bergelar ibu beranak 3.
Anak yang sulung pun dah darjah 3.
Maklumlah , Izan kan kenduri awal 🙂
Suami…pastinya masih satu.
Di angka 30an ini…tak pernah terpikir Izan dah ada online biz sendiri…dah ada blog..
Satu perkembangan yang sangat baik!Dulu, selalu kata…
Saya ni tak pandai berniaga,
Malaslah!aku jadi tukang beli sudahlah
Rupa2 nyer..ada bakat businesswoman jugak 🙂
Ini bukan kebetulan..ini kesempatan!
Tak cuba tak tau kan ?
Syukur Allah kurniakan keluarga & rakan2 yg sentiasa menyokong Izan.
Kalau diikutkan, masih banyak impian & cita yang tak tercapai lagi.
Moga Allah beri lebih peluang untuk Izan usaha sebaik mungkin…
InsyaAllah

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any disease.  

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Menang Tiket Upin & Ipin Musical 2012

Siapa sangka cempedak jadi nangka..
Alhamdulillah…satu lagi rezeki April

Izan menang tiket VIP Upin & Ipin Musical 2012 kat Istana Budaya!

Yang tak best nyer dapat 2 tiket jer!hehehe
Tapi..sapa nak bagi tiket FREE kan ?
RM350 sekeping ….

Macam mana boleh dapat ?

Alkisahnya…terbaca kat page
http://www.facebook.com/kelabupindanipin
Diorang nak bagi giveaway kat sapa yg upload gambar bersama upin upin
Tapi..kenalah wat slogan sikit..
Bab ni yang lemah…nak mereka2 ayatlah plak..
Gambar plak ambil gambar tahun 2009..
time tgk wayang ngan budak2 cite Geng…Pengembaraan Bermula kat GSC Alamanda,Putrajaya
Dengan niat xdelah nak menang sangat..
Inilah hasilnya…

Tup2..pagi 12 april 2012 dapat call dari staff Les Copaque…
Tahniah Puan!hihihi….begitu lah ceritanya..
Tunggu sambungannya nanti……….

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease  
Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Shaklee Bagi Bonus ?

Kenapa ?
Tak Percaya ?
Mestilah Shaklee bagi bonus.
Alhamdulillah..
Shaklee bagi setiap ‘tengah bulan’
Bulan ni paling awal…12hb dah ada tau..
Cukuplah untuk ber’nafas’ hingga hujung bulan nanti 🙂
Tak lah sesak nafas nak menunggu gaji hakiki kan ?

Bulan ni ?
Bulan ini, bulan lepas & bulan hadapan..
Dengan syarat kenalah usaha…
Usaha lebih..bonus lebih..
Tak ada modal..

Tak perlu modal pun..janji minat!
Ni bukan skim cepat kaya tau..
Kalau nak tau email izan i_izan@yahoo.com

Siapa nak bagi duit tengah2 bulan kan 🙂

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

http://www.diarisihat.com/

Alhamdulillah..hari ni Izan dah beli domain baru untuk blog.
Seronoknya ada domain blog sendiri.

Izan beli domain di http://www.netkl.com/ .
Puas juga survey dalam beberapa hari..
Last2 pilih net.kl bila banyak baca review positif.
Service pun memang bagus. Tak sampai sejam lepas buat payment, terus boleh pakai.
Izan msih gunakan hosting blogspot lagi.
Mahal ker kos nya?
Murah jer,RM35 untuk setahun dan bayaran tambahan RM3 untuk set up.
Mudah saja!hihihi
So,kepada kawan2 yang teringin ada domain, jangan tunggu lagi.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease  

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2 3 5