Pengedar Sah Shaklee di Putrajaya

Hari ni izan perkenalkan seorang lagi ahli keluarga “Shaklee Hikmah” di Presint 14 dan Presint 15 Putrajaya, Nur Rashidah Binti Nasiron. Biasa izan panggil dia “Shidah'” saja. Sebenarnya dia ni jiran satu jalan kat rumah tapi kerja di Putrajaya. Anak-anak pun bersekolah di Presint 14 Putrajaya. Shidah ni baru berumur 31 tahun dan mempunyai 3 orang cahaya mata. Walaupun bertugas di Jabatan Perangkaan Malaysia, pejabat Shidah terletak di Wisma Minlon, Desa Serdang. Kalau waktu pejabat, sapa-sapa yang berdekatan boleh lah jumpa dia terus di pejabat. Waktu pagi dan petang pula Shidah pergi balik melalui Putrajaya untuk urusan sekolah anak-anak.

Shidah mula menggunakan produk Shaklee ketika waktu berpantang anak yang ketiga. Tujuan asal untuk menambahkan susu badan. Lama kelamaan, suami juga turut mengambil produk Shaklee. 

shaklee putrajaya
No. Tel : 019-2469010

Apa kata Shidah tentang Shaklee ;

Alhamdulillah, misi saya untuk menyusukan anak secara eksklusif selama 6 bulan berjaya dan walaupun anak saya sudah berumur setahun tiga bulan, saya masih mampu menyusukan dengan susu badan. Memang terasa badan segar dan bertenaga walaupun seharian penat bekerja, mengurus anak dan rumahtangga, memerah susu, dan sebagainya.

Setelah setahun menggunakan produk Shaklee baru terbuka hati untuk menjadi ahli. Saya memilih Shaklee kerana ianya mesra alam,semulajadi dan halal.

Matlamat utama saya adalah untuk berkongsi kebaikan produk ini dengan keluarga, rakan dan semua orang supaya semuanya mendapat manfaat seperti apa yang telah saya alami. Selain itu, saya juga mahu menjana pendapatan sampingan manalah tahu suatu hari nanti saya juga dapat mencapai ‘financial freedom’ dan dapat menjadi suri rumah sepenuh masa. 

Anda yang berdekatan bolehlah hubungi Shidah kalau nak dapatkan info atau pembelian produk Shaklee. Salam Hikmahhhhhhh !!!!!

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Sijil Halal Shaklee 2014

Alhamdulillah…sijil halal Shaklee untuk tahun 2014 telah dikeluarkan pada 27 JANUARI 2014.


Bagi rakan-rakan yang masih belum mendapat info, produk suplemen Shaklee diperakui HALAL oleh Islamic Services of America (ISA). ISA merupakan badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh rujuk pada lampiran yg izan ambil di laman web Portal Rasmi Halal Malaysia & Shaklee.

Sumber :

Semoga tiada keraguan lagi daripada anda semua selepas ini.

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
 ID shaklee: 852405

Orang kata saya ‘Superwoman’

Macam mana nak mula ya..lama sudah tak update blog ni. Alhamdulillah, semalam last paper Izan untuk mid term USM tahun ni. Target ada 2 tahun lagi untuk tamatkan pengajiaan. Dalam sebulan ni memang agak jarang update blog dan FB. Banyak masa dihabiskan untuk menyiapkan tugasan di tempat kerja sebelum ‘cuti panjang’ di USM.

Posing dulu sebelum buat lab

Bagi yang tak tau, Izan ni kerja makan gaji dengan kerajaan..gred 17 sahaja. Sambil2 tu buat biz Shaklee dan sambung belajar secara part time di USM. Ada kawan2 kata saya ‘superwoman’ tapi tidaklah begitu sebenarnya.

Cuti2 Langkawi 2013 hasil tabungan bonus Shaklee

Saya agak beruntung kerana dikelilingi rakan2 dan keluarga yang sentiasa menyokong setiap apa yang saya buat. Bayangkan selama 3 minggu saya tinggalkan keluarga untuk kursus intensif di Penang, suami yang uruskan semua. Daripada makan, pakai anak dan segala2 nya suami yang uruskan. Urusan COD Shaklee di kawasan rumah dan tempat kerja pun suami buat.

Ini kawan2 di unit saya, ada yang tak ada dalam gambar

Pegawai atasan pula sangat memahami, tak pernah sekali pun dia call tanya pasal kerja masa saya di USM. Saya sendiri…sehabis daya cuba menyiapkan kerja2 yang tak pernah habis sebelum datang ke USM. Takut nanti akan menyusahkan kawan2 yang banyak membantu selama ini. Sekurang2nya janganlah pemergian saya jadi bebanan pada mereka. Sikit2 tak pe kan!hihihi

Group sharing Hikmah, Lovelies & Muslimah

Biz Shaklee pula sangat mudah. Semua urusan di hujung jari, Daripada konsultasi, order hinggalah penghantaran. Sebab tu saya masih bertahan walaupun telah hampir 3tahun dalam biz ini. Daripada makan sendiri…beli untuk kawan2 hinggalah kepada biz online dan offline yang lebih serius. Rezeki sentiasa ada walaupun dah bertingkek2 pengedar di Malaysia ni

group seminar euphoria..yang ni gambar lama, tak jumpa yang baru

Saya juga sedang membina empayar Shaklee sendiri bersama2 rakan di kumpulan kecil kami “Hikmah’.
Alhamdulillah, group semakin berkembang dan kami sentiasa mengalu2kan lebih ramai lagi menyertai kami.Tak perlu menghadiri kelas yang berkala. Sesekali bila kita buat seminar bolehlah join untuk refresh dan kongsi cerita mereka yang dah berjaya. Kita pun lebih semangat nak usaha…takkan nak tengok orang saja berjaya kan ?

Sokongan berterusan sentiasa on line…tak kira lah sms/whatsapp atau FB..24 jam siang malam pagi petang. Ambillah peluang ni..dulu saya pun tak sangka boleh terjebak..Alhamdulillah terjebak yang berfaedah..hidup untuk memberi menerima dan berkongsi. Seronok tau !

ok..sambung lain lain…cau cin cau

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...