Set Kasih Sayang

Teringat pula kisah dulu-dulu. 10 tahun lepas kan tengah musim filem-filem pendek dibuat ala2 tekemovie dalam bentuk CD. Time ni org tak minat sangat tengok filem kat pawagam. Ramai yang beli CD & tengok kat umah jer. Salah satu cerita yg Izan suka “Siapa tak sayang bini?’. Tapi, ingat2 lupa ceritanya. Tang badul jadi hero tu jer ingat.

Wahhhh…jauh melencong plak. Sebenarnya nak cerita pasal Set Kasih Sayang. Set Kasih Sayang ni khas untuk suami isteri yang saling menyayangi. Macam saya dgn Encik I!hihihi

Set ni boleh dikongsi bersama-sama. Vitamin E dan Alfalfa adalah antara suplemen yang amat penting untuk mengikat kasih suami isteri. Lebih-lebih lagi bila usia perkahwinan semain bertambah. Masing2 kekadang lupa nak melihat diri dan pasangan. Banyak masa ditumpukan pada anak2 yang sedang masa. Tak salah, tapi sedarkah kita suatu hari nanti suami atau isteri inilah yang akan terus bersama kita ke akhir usia ?

Wahhhh…mula melencong lagi. Sebelum terlajak, mari kita tengok kepentingan vitamin E dan alfalfa dalam hubungan suami isteri.

  • Alfalfa merawat masalah keputihan pada wanita. 
  • Sifatnya yang mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti Kacip Fatimah, maka ia membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). 
  • Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.
Ini pula fakta yang Izan ambil dari blog blog Aula
  • Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.
  • Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.
  • Antioksidan yang seimbang dalam Vitamin E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan.
  • Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka Vitamin E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Apa lagi ? Marilah kita berkasih sayang 🙂

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

 Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
 FREE consultation… Jangan tunggu lagi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...