Set Penyusuan 3M

Terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C, Alfalfa, Ostematrix dan ESP. 

Ia menjadi set PALING LARIS. Siapa yang disarankan mendapatkan set ini?
1. Ibu kepada bayi kembar
2. Ibu yang ingin melakukan induce lactation atau yang mahu menyambung semula penyusuan yang terhenti @ relaktasi.
3. Ibu yang nak kumpul stok.
4. Ibu yang mempunyai masalah berat badan anak tidak meningkat tetapi berat badan ibu makin bertambah.
5. Ibu yang mempunyai masalah hasil perahan lambat atau kurang 1oz digalakkan ikhtiar set ini.

Set Penyusuan 3M

Selain Set 3M, anda juga mempunyai rangkaian pilihan yang sesuai dengan keperluan & kemampuan anda.
Antaranya adalah :

Set E
Terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C, Alfalfa & Ostematrix 
Siapa yang sesuai ambil?
1. Ibu yang sering keletihan melampau.
2. Ibu yang alah dengan susu lembu.
3. Ibu yang ada masalah kekurangan kalsium.
4. Ibu yang stress dengan kerja seharian.

Set B
Terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C & Alfalfa 
Siapa yang perlukannya?
1. Ibu yang tiada masalah penyusuan. Bermakna setiap kali pam/ perah hasilnya melebihi 3oz.
2. Ibu yang mahu memperkayakan nutrisi susuibu.
3. Ibu yang sihat dan mahu kekalkan kesihatan.

Set Eu Four Pack
Terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C & Ostematrix.
1. Ibu yang mengandung dan mampu meneruskan penyusuan susuibu.
2. Ibu yang keletihan.
3. Ibu yang anaknya mempunyai yang alah pada herba.
4. Ibu yang sering mengalami masalah sakit belakang dan cramp.

Ingin mencuba produk Shaklee?
Email : i_izan@yahoo.com
Sms/whatsapp : 012-2767170.
ID shaklee: 852405
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Dulu 5ml sekarang 30ml dengan Set 3M

Hari ni, Izan nak berkongsi cerita tentang sahabat baru Shaklee,Ira yang baru melahirkan bayi
pra matang pada usia 31 minggu. Bayi Ira dilahirkan secara normal di Hospital Serdang dan berada di wad hampir 1bulan untuk pemantauan. Ira sangat beruntung kerana dibimbing dengan baik oleh staf2 di sana tentang penyusuan susu ibu serta penjagaan bayi pra matang. Memang kagum dengan ketabahan Ira, lebih2 lagi ini adalah bayi sulungnya.

Mcm ni lah lebih kurang ceritanya :
13/8 – Ira hubungi saya untuk dapatkan info tentang Bf Set 3M,ketika ini bayi telah berusia sebulan. Bayi Ira juga tiada sebarang masalah penyusuan. Ira ingin mencuba suplemen untuk kesihatan diri serta meningkatkan jumlah susu yang di pam kerana akan mula bekerja sebulan lagi.
14/4 – Izan jumpa Ira utk discuss serta COD set 3M. Ira mengadu bayi nya kerap menyusu dan seperti tidak puas. Daripada pembacaan saya, adalah normal bagi bayi2 yang menyusu susu ibu  untuk kerap menyusu kerana susu ibu cepat hadam. Saiz perut bayi juga agak kecil, jadi tak mustahillah bayi capat kenyang & cepat lapar. .Pada am nya, bayi juga lebih selesa dengan sentuhan ibu berbanding diletakkan sendiri.
16/8 – selepas 2 hari, Ira sms

‘Thanx,td pelik bl pam susu warna putih krim…mmg x penh dapat kalau bf bb akan isap lama..skrg dlm 15min isap..dia dah tido ‘

2/9  selepas 2 minggu, izan dapat sms yang paling mengejutkan,

‘Dah dapat pam susu banyak sikit dari 5ml ke 30ml..lps bg bb bf selama 1jam’

Alhamdulillah…banyak tu..dari 5ml ke 30ml !

Set 3M

Izan jelaskan pada Ira :
*warna kekuningan adalah disebabkan oleh kesan pengambilan b complex.
*bayi kurang ‘bergayut’ kerana pengambilan makanan tinggi protein seperti soy isolate protein (ESP) membantu bayi lebih cepat kenyang. So, bayi akan kurang ‘bergayut’.
*selepas pengambilan set 3M selama 2 minggu, penghasilan susu semakin stabil. Stimulasi yang berterusan membantu penghasilan susu di samping pengambilan suplemen serta ‘milk booster’.

Alhamdulillah..kesannya mungkin berbeza bagi setiap individu.
Tapi,yang penting jangan lupa konsep asas supply vs demand.Ini konsep asas yang perlu dipegang oleh ibu yang menyusukan bayi.

Suplemen bantu galakkan penghasilan susu serta kesihatan ibu,
tapi stimulasi yang berterusan sama ada melalui direct feeding atau pam akan memastikan permintaan susu bertambah & menggalakkan penghasilan susu itu sendiri.

Ingin mencuba produk Shaklee?
Email : i_izan@yahoo.com
Sms/whatsapp : 012-2767170.
ID shaklee: 852405
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Salak Tinggi,Bandar Baru Bangi, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang pada caj minima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...