Salam Tahun Baru 2017

Selamat tahun baru daripada 2017 DiariSihat.com !!!
Terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda kepada kami sepanjang 2011 hingga ke 2016 !!!
Nantikan promo2 hebat sempena tahun baru 2017 !!!!!
Tunggu !!!!!!!!!!!!
Your Trusted SID,
idros 012-2145580
izan 012-2767170
SID 852405

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Salam Kemerdekaan Daripada DiariSihat.Com

Salam Kemerdekaan Daripada DiariSihat.Com

 

malaysia merdeka

Tahun ini Malaysia menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke 59 tahun. Satu tempoh masa yang bukan pendek dan seharusnya dikenang bukan hanya sebagai hari CUTI AM seluruh Malaysia.

Terima Kasih di atas segala pengorbanan mereka yang terdahulu

Tanggungjawab kita mengisi kemerdekaan untuk hari ini untuk bekalan warisan yang akan datang

Salam Kemerdekaan daripada DiariSihat.com 🙂

Salam Aidilfitri Daripada DiariSihat.com

diari sihat

Alhamdulillah,hari ni hari ke 5  Syawal disambut di Malaysia. Meriahnya raya kat Malaysia ni, sebulan puasa sebulan juga rayanya.Tahun ni giliran kami beraya di Batu Kurau,Perak. Raya kedua baru bergerak ke Batu Pahat,Johor.Penat tak penat kita redah je !

Performance Drink dan Cinch Tea kan ada
“تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّ وَ مِنْكُمْ
“Taqabballallahu minna wa minkum”.
Maaf Zahir Batin daripada kami sekeluarga

Vitalea Kanak Kanak Buy 3 FREE 1

Ada tambahan offer lagi nampaknya bulan ni, sempena ‘come back’ Vitalea For Children ke pasaran, Shaklee buat offer baik punya !

Buy 3 FREE 1

multivitamin kanak kanak

InsyaAllah, nanti izan akan update lagi info-info tentang produk baru ni,

Jom beli kawan2..ni pun keperluan anak-anak nak masuk sekolah kan ?

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

diarisihat.com


Selamat tahun baru daripada DiariSihat.com !!!

Terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda kepada kami sepanjang 2014 !!!

Nantikan promo2 hebat sempena tahun baru 2015 !!!!!
Tunggu !!!!!!!!!!!!

Your Trusted SID,


idros 012-2145580

izan 012-2767170

SID 852405


Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2 3 10