Shaklee Offer Februari 2017 : Ostematrix Dan Vitalea For Children

Shaklee Offer Februari 2017 : Ostematrix Dan Vitalea For Children
Promosi pilihan ramai dah kembali lagi !

Ostematrix

  • Buy 6 Free 1
  • Buy 2 bottle at 5% discount

Kalau tanya kat saya pun ostematrix ni sekejap je boleh simpan dalam stok. Orang kata produk laku keras, tua muda lelaki perempuan semua cari ostematrix.

Yang selalu letih-letih, sakit badan ostematrix lah yang dicarinya.
Yang selalu kejang otot cramp, ostematrix lah yang dicarinya.
Yang tak suka minum susu tapi sayang tulang dan gigi, ostematrix lah yag dicarinya.
Sampaikan yang tak lawas buang air besar pun cari ostematrix.

Memang banyak fungsi dan kelebihannya seiring dengan tagline Ostematrix Bukan Sekadar Kalsium

Boleh klik sini untuk lebih info mengenai Ostematrix

 

 

Vitalea For Children 

  • Buy 3 FREE 1

Yang vitalea for children pun tak kurang hebatnya. Multivitamin untuk kanak-kanak ni berperisa ala-ala masam anggur. Multivitamin sangat penting untung kanak-kanak terutama sekali yang memilih makanan atau mudah jatuh sakit. Penting untuk kita memastikan mereka mendapat nutrisi yang lengkap untuk kesihatan yang optimum.

Boleh klik sini untuk lebih info mengenai Vitalea For Children

Ingin mencuba produk Shaklee?
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Vitalea Kanak-kanak Shaklee Kembali Ke Pasaran !

multivitamin kanak kanak

Kalau tak silap, hampir dua tahun produk ni ‘hilang’ daripada pasaran. Bukan hilang sebarang hilang, hilang sebab nak upgrade diri. Biasa kan tengok filem….hero/heroin tiba2 hilang, tup2 keluar…makin hensem..makin cun…makin hebat gitu. Lepas tu semua pakat berebut !!!

Lebih kurang jugak lah dengan Vitalea for Childen ni. Sepanjang ke’hilang’an nya, kami pengedar Shaklee biasa mencadangkan meal shakes sebagai ganti multivitamin untuk kanak-kanak.

Tapi, meal shakes ni jadi sedikit kekangan untuk kanak-kanak

  • yang tak suka minum ‘susu’ ….walaupun meal shakes tu sangatlah sedap..perisa vanila..dan ada kanak2 yang boleh ratah macam tu je…selera masing-masing kan
  • ibu bapa yang rasa leceh nak bancuh minuman atau sediakan makanan untuk anak-anak…yang ni tak dapat lah eden nak bantu ..
Jadi, dengan ‘kehadiran semula’ Vitalea for Children ni sangatlah dialu2 kan oleh golongan di atas terutamanya.
vitalea kanak kanak
Antara keistimewaannya pastilah
  • rasa ala2 anggur..mesti budak-budak suka..feeling makan gula2 je
  • hanya perlu hisap/kunyah dan telan
  • seawal umur 2 tahun dan boleh ambil
Lain-lain..kita cerita next entry ok..lebih ilmiah lagi ceritanya !!!
Sementara tu, boleh lah order dulu…bulan ni offer tau !!!
Buy 3 FREE 1 !!!! time ni lah nak ‘menerai’ kan ??

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
email : diarisihat@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...