Budget Slimming Set B

Kenapa kena ambil tiga2 produk ni ?

Herblax
*utk detoks coz kalau badan penuh dgn toksin,perut bersarang dgn segala mcm lemak ..macam mana suplemen nak diserap dgn optimum..tu yg jadi nya..makan suplemen mcm2..tp tak nampak kesan

Alfalfa
*mild detoks & sumber fiber utk angkut lemak2 keluar daripada badan…bulan ni ada OFFER alfalfa..budget pun jadi ‘slim’ ni..

Lecithin
*fat emulsifier..pastinya main product..bak kata pepatah…kalau tak dipecahkan lemak..manakan dapat kurusnya!hihihi

Lastly…rajin2 lah minum air,
Tanpa air…proses pencucian,pemecahan & pembuangan semua jadi tak lancar

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai & Sepang

Cinch™ Shake Mix

 

Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Produk kod:
Cafe Latte – 20339 (765g)
Vanilla – 20340 (765g)
Chocolate – 20341 (765g)

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. Jangan tunggu lagi!!

Cinch™ Energy Tea Mix

 

Tingkatkan Tenaga Anda
Lupakan kopi, soda dan snek manis kerana kini terdapat pilihan yang tepat untuk anda yang sering memerlukan tenaga supaya sentiasa bersedia.  Pilihan eksklusif, campuran teh yang kaya dengan bahan antioksida yang mengandungi matcha (pilihan teh hijau yang terdapat dalam istiadat Jepun), teh putih (pilihan yang hebat dan luar biasa), teh hijau dan merah (dari Afrika Selatan) serta taurina.  Sesuai untuk meningkatkan tenaga secara semulajadi sama ada di waktu pagi, petang, diminum secara panas ataupun sejuk.
  • Selamat, peningkatan tenaga secara semulajadi
  • Taurina, kajian secara meluas untuk meningkatkan ketahanan badan dan tenaga
  • Pilihan yang terbaik untuk menggantikan manisan dan kopi bagi mengekalkan kecergasan tubuh
  • Dihidang semasa panas atau sejuk
  • Bungkusan kecil yang mudah dibawa
  • Eksklusif T-Lift<sub® – campuran teh hijau, putih dan merah
  • Tanpa gluten, tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.



Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. Jangan tunggu lagi!!

Herb-Lax™

 

Menyokong Keseimbangan *
Diet yang kaya dengan serat, air yang mencukupi dan senaman yang tetap, dapat memberi sumbagan kepada pembuangan air besar yang teratur. Pada masa-masa yang tertentu, Herb-Lax yang lembut boleh membantu.

  • Julap lembut untuk kegunaan sekali-sekala*
  • Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi tubuh badan*
  • Daun Senna telah digunakan secara tradisional sejak beribu tahun dahulu sebagai julap semulajadi*

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. Jangan tunggu lagi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...